10 Temmuz 2010 Cumartesi

Cinsel Devrim şart ....

Ben ısrarla en büyük sorunumuzun cinsellik olduğunu söylüyorum. Aşk, sevgi, hoşlanma tamam ama cinselliği geçemiyoruz. Nasıl geçilir cinsellik?

Cinsellik bir eğitimdir.

Bizlere ayıplarla, yasaklarla öğretilen halbuki iki kişi arasında yaşanabilecek belki dünyada ki tek dil. Sevişmek bir sanatdır demiş gurulardan biri. Biz ise sanata zaten önem vermeyen bir milletiz ki nereden cinselliğe önem verelim.

O yüzden değil mi, burada hayal kırıklıkları genellikle cinsel eğilimler ile beraber yaşanıyor.

Neden burada mesajların %90 ı cinsellikle ilgili. Hayatında bir kadınla sevişmemiş bir çok erkeğimiz burada kendince bir çıkış yolu, sanal sex veya sanaldan reele dönebilecek bir arayış içinde. Ondan değil mi, bayan arkadaşlarım ne olur yaşı küçük olanlar bana yazmasın diye bas bas bağrıyor. Çünkü 20 25 li yaş grubunun hedefi kendinden büyük bir kadınla sevişme özlemi içinde. Hem kendisini kanıtlayacak, hem öğrenecek.

Bu cinsel doygunluğu yaşayabilmiş veya onu idrak edebilmiş yüzdemiz kaç? Bunu kadın veya erkek olarak söylemiyorum, geneli söylüyorum, geçen gazetenin birinde vardı haberde, dışarda kanlı çarşaf bekleyen insanlar yüzünden ilk gecede beraberlik yaşayamayan insanların yüzdesi %70 lere ulaşıyormuş.

Bakar mısınız, birileri de gelişiyoruz, çağ atlıyoruz diyor. Hala kadın vücudunu, erkek vücudunu bilmeyen, ön sevişmenin ne demek olduğunu bilmeyen, ensest ilişkilere ve hayvanlarla ilişkilere yoğunlaşmış bir toplumumuz var. Sonra sevgi ve aşk arayışından bahsediyoruz. Öncelikle cinsel devrimi yaşamazsak bunların hiç birisi asla olmayacak. Cinselliği bir tabu gibi gördüğümüz sürece, bunun yemek, içmek, nefes almak, barınmak gibi bir güdü ve normal olduğunu kabullenmedikçe ilişkiler de sorunlar yaşamaya devam edeceğiz. Erkek talepkar olacak, kadın sevgi olmadan olmaz diyecek. O zaman erkek sevgili rolü oynayacak, ta ki istediğini elde edene kadar.

Şimdi size bir tavsiyem var, LÜTFEN www.hurriyetim.com.tr adresine girip CİNSELLİK araştırmasını okuyun. Ben sizlere aşağıda bazı bölümlerini kopyalıyorum. Umarım okumaya vaktiniz ve isteğiniz olur. Okuduğunuzda neden SANAL DÜNYADA bunlar oluyoru çok daha rahat anlama olanağınız olacak, çünkü SANAL DÜNYA yı dolduranlar bizleriz. Araştırması yapılan türk toplumu. Bu araştırmada bunun bir göstergesi.


- Her zaman ön sevişme yaşadığını söyleyenlerin en çok olduğu bölge Ege (yüzde 61.5), en az bulunduğu bölge ise İç Anadolu (yüzde 39.5).
- Ön sevişme süresini en uzun tutanlar (11-20 dakika) metropollerde yaşayanlar.
- Her üç Karadenizli'den biri en fazla 10 dakika ön sevişiyor.
- Egelilerin üçte biri ise ön sevişme süresini 3-5 dakikada bitiriyor.
- Marmara bölgesinde her on kişiden biri ön sevişme süresini 21-30 dakika sürdürüyor.
- Toplam sevişmeyi 6-10 dakika içinde bitirenlerin en fazla olduğu bölge de Ege (yüzde 33).
- En uzun sevişenler Akdenizliler (21-30 dakika).
- Erkeklerin cinsel ilişki sırasında tahrik oldukları ilk üç şey şunlar: Seksi iç çamaşırı, partnerin bağırması, müstehcen konuşmalar.
- Kadınlar için aynı sıralama şöyle: Seksi iç çamaşırı, müstehcen konuşmalar ve penisin boyu.
- Türk erkeklerinin en fazla yaşamak istediği fantezi, işyerinde seks.
- Sevişme sırasında mühtehcen konuşmalardan erkekler daha çok hoşlanıyor (yüzde 51.6). Kadınlarda bu oran yüzde 38.6'a kalıyor.
- Müstehcen konuşmaları en seven yaş grubu 18-24 (Yüzde 61).
- Porno film seyrettikten sonra sevişmekten hoşlananların en yoğun olduğu bölge Marmara ve metropoller (yüzde 37'lerde).
- Erkeklerin 41.1'i, kadınların ise 79.7'si mastürbasyon yapmadığını söylüyor.
- Her 10 kişiden 6sı görücü usulüyle 4ü flört ederek evleniyor.
- Her 100 kişiden 84'ü, okullarda cinsel eğitim verilsin, diyor.
- Erkeklerin yarısı menopozu hiç duymamış.
- Toplum bekaret konusunda geçiş dönemini yaşıyor.
- Türkler ayda ortalama 5.7 kez sevişiyor.
- İlk cinsel ilişki yaşı kadınlarda 19.4 erkeklerde 18.8